OPINIE KLIENTÓW

Bohema Trio
5.0
Based on 30 reviews
powered by Facebook
Iwona Drab-Mazur
Iwona Drab-Mazur
2021-11-28T14:27:33+0000
Ogromne uznanie za wykonaną oprawę muzyczną nabożeństwa żałobnego w Kościele pw Podwyższenia Krzyża Świętego w... Sandomierzu w dn 20.11.2021r. Dziękuję z całego serca.read more
Justyna Pitera
Justyna Pitera
2021-11-14T19:32:53+0000
Bardzo dziękujemy za cudowną oprawę muzyczną naszego ślubu! Bohema Trio sprawiło, że tak ważne dla nas wydarzenie było... jeszcze bardziej magiczne, a piękny głos wokalistki jeszcze długo pozostanie w naszej pamięci! 😉read more
Agnieszka Janas
Agnieszka Janas
2021-10-21T20:56:08+0000
Dziękuje serdecznie za przepiękną oprawę muzyczną na naszym ślubie dnia 02.10.2021 Muzyka niepowtarzalna i wzruszająca... Wspaniały talent muzyczny całego zespołu. Z całego serca polecam!read more
Alicja Kamler
Alicja Kamler
2021-08-24T07:10:55+0000
Dziękujemy bardzo serdecznie za uświetnienie naszej Uroczystości Ślubnej w dniu 21.08.2021, 😚🤗😚 było przepięknie!!Ps.... Dziękujemy i polecamy z całego serduszka, 😘🤗🤭read more
Katarzyna Pielaszkiewicz
Katarzyna Pielaszkiewicz
2021-06-24T09:25:58+0000
Kochani, dziękujemy serdecznie za przepiękną oprawę muzyczną na naszym ślubie ❤️ dzięki Wam nasza ceremonia była... magiczna, niepowtarzalna, wzruszająca i oryginalna! Cieszymy się, że byliście z nami w tym dniu ☺️ Wspaniały talent muzyczny całego trio i anielski głos wokalistki, świetna współpraca i pomoc w przygotowaniu repertuaru, to było to! Z całego serca polecamy Bohema Trio! 🥰Kasia i Marek 👩🏼‍❤️‍👨🏼read more
Dominika Oleśkiewicz
Dominika Oleśkiewicz
2021-01-20T10:11:27+0000
Przepiękna oprawa muzyczna na ślubie 👰❤🤵
Marta Drażniuk
Marta Drażniuk
2020-10-19T18:25:47+0000
Bohema Trio grali na naszym Ślubie i Weselu (podczas kolacji) i zrobili to przepięknie! Młodzi, skromni, utalentowani.... Wspołpraca z nimi to czysta przyjemność, doradzili nam jakie utwory wybrać, w którym momencie najlepiej je zagrać:) Podczas kolacji, nasza babcia zadedykowała nam swój ulubiony utwór i Bohema Trio po prostu go zagrali:) Polecamy bardzo!:)read more
Ola Królikowska
Ola Królikowska
2020-10-01T12:00:20+0000
Nie ma takich słów by opisać Waszą muzykę i śpiew ❤ jesteście niesamowici ! Dziękujemy że byliście z nami w tym ważnym... dla nas dniu i dzięki Wam nasz ślub stał się jeszcze piękniejszy ! Ciarki mnie nie opuszczały 😊 robicie to co naprawdę kochacie i widać to, a przede wszystkim słychać ❤ DZIĘKUJEMY ❤read more
Agnieszka Natkaniec
Agnieszka Natkaniec
2020-09-12T09:59:46+0000
Dziękujemy za przepiękną oprawę muzyczną w dniu naszego ślubu. ❤
Iwona Przybylak
Iwona Przybylak
2020-03-24T19:33:23+0000
Gorąco z mężem polecamy! Dzięki Wam mieliśmy najpiękniejszą uroczystość zaślubin. Cudowne wykonanie każdego z utworów!... Profesjonalizm w każdym calu 🙂read more
Karol Kozera
Karol Kozera
2019-12-07T13:16:04+0000
Wspaniała oprawa podczas ślubu! Wszyscy goście byli zachwyceni! Polecam te trio 🙂
Jola Biernacka
Jola Biernacka
2019-11-03T14:07:34+0000
Wybraliśmy zespół Bohema Trio do wykonania oprawy muzycznej naszego ślubu i to był strzał w 10. Jesteśmy pod ogromnym... wrażeniem ich pełnego profesjonalizmu i zaangażowania. Z całego serca polecamy!Jeszcze raz serdecznie dziękujemy Wam za wszystko: za sprawny kontakt przed uroczystością, akceptację wszystkich naszych pomysłów i dobre rady wynikające z Waszego doświadczenia, za cudownie zagrane, wzruszające do łez melodie i za przepiękny śpiew uświetniający Liturgię, a także za umożliwienie naszej przyjaciółce zaśpiewania dla nas piosenki-niespodzianki przy Waszym akompaniamencie. Dzięki Wam ta uroczystość była taka, jak sobie wymarzyliśmy. ❤️read more
Łukasz Hejduk
Łukasz Hejduk
2019-09-26T12:56:45+0000
Dziękujemy za piękną oprawę muzyczną podczas naszego ślubu! Stworzyliście wspaniałą atmosferę, dzięki której czuliśmy... się wyjątkowo tego dnia. Pełen profesjonalizm i świetna współpraca. Pozdrawiamy! Bernadeta i Łukaszread more
Jadwiga Skowron
Jadwiga Skowron
2019-07-15T11:07:48+0000
Dziękujemy za przepiękną oprawę muzyczną w tym wyjątkowym dla nas dniu:)Goście byli zachwyceni i bardzo wzruszeni,... niektórym zakręciła się podobno łezka w oku 🙂read more
Andrzej Skowron
Andrzej Skowron
2019-07-14T08:53:23+0000
Słuchałem już Bohema trio kilka razy i ich występy oprócz tego, że superprofesjonalne to zawsze zagrane i zaśpiewane z... uczuciem 🙂read more
Joanna Puchalska
Joanna Puchalska
2019-06-24T08:09:53+0000
Piękna, profesjonalna, wzruszająca oprawa. Brak mi słów, dziękujemy serdecznie ♥️
Zofia Rudzielec
Zofia Rudzielec
2019-01-11T18:49:18+0000
Przemiło i profesjonalnie. Polecam.
Panna Barbara
Panna Barbara
2018-09-10T16:36:27+0000
Bardzo dziękujemy za profesjonalne i pełne wzruszeń wykonanie oprawy na nasz ślub. Dziękujemy również za życzliwy... kontakt i pomoc w doborze repertuaru. Pozdrawiamy Basia i Łukaszread more
Beata Walczyk
Beata Walczyk
2018-08-07T21:06:26+0000
Dzięki pani Jagodzie, jej śpiewie i grze na skrzypcach nasz ślub był naprawdę wyjątkowy 🙂 Jesteśmy bardzo zadowoleni... zarówno my, jak i nasi goście. Było cudownie, lepszej oprawy muzycznej ślubu nie mogliśmy sobie wymarzyć 🙂 Polecam w 100 % 🙂read more
Mariusz Miś
Mariusz Miś
2018-06-12T15:41:38+0000
Pełen profesjonalizm, super kontakt, 100 % zadowolenia z oprawy ślubnej 🙂
Asia Sadowska
Asia Sadowska
2018-06-10T12:24:07+0000
Dzięki wielkiemu talentowi Jagody, nasz ślub stał się naprawdę wyjątkowy. Dźwięk płynący z Jej skrzypiec, ścisnął za... serca każdego z naszych gości. Dziękujemy za melodię, która już zawsze będzie nas wzruszać i przypominać dzień naszego ślubu. Drogie Młode Pary, jeśli chcecie mieć bajeczny ślub nie zastanawiajcie się długo, a zapraszajcie to cudowne Bohema Trio. Pozdrawiamy i życzymy samych dobrych chwil Asia i Rafałread more
Magdalena Fal
Magdalena Fal
2018-05-07T16:12:53+0000
Zespół grał na naszym ślubie, wszyscy byli zachwyceni! Przepiękne i wzruszające wykonanie! Szczerze polecam 🙂
Jerzy Podgórski
Jerzy Podgórski
2018-05-03T17:44:40+0000
Polecam!!!
Arleta Cich
Arleta Cich
2018-04-09T19:36:28+0000
Wraz z mężem mieliśmy zaszczyt gościć trio smyczkowe na naszym ślubie. Byliśmy pod wielkim wrażeniem jak umiejętności,... zaangażowanie i profesjonalizm muzyków może wpłynąć na piękno liturgii. Wszyscy goście, z nami na czele, byli zachwyceni. Serdecznie dziękujemy za doskonałe dopełnienie tego dnia 🙂read more
Stanisław Czapla
Stanisław Czapla
2017-10-14T13:20:31+0000
Pablo Escobar Beres
Pablo Escobar Beres
2017-09-05T14:19:18+0000
Podpinam się pod opinie Justyny, goście byli zachwyceni, dostaliśmy od nich masę pozytywnych komentarzy. Pozdrowienia... dla całej trójki. Dziękujemy!read more
Justyna Nosal
Justyna Nosal
2017-09-05T14:16:41+0000
Cudowni, utalentowani ludzie z pasją! Muzyka zarówno w kościele, jak i podczas przyjęcia weselnego na najwyższym... poziomie! Jesteśmy bardzo bardzo bardzo zadowoleni, że towarzyszyliście nam w tak ważnym dla nas dniu i że sprawiliście swoją oprawą, że był on jeszcze piękniejszy!!! :)Pozdrawiamy,J&Mread more
Renata Prucnal
Renata Prucnal
2017-08-20T20:37:02+0000
Basia Boroń
Basia Boroń
2017-07-26T16:49:22+0000
Grali na moim ślubie, jestem bardzo zadowolona, a goście również byli zachwyceni ; )
Krzysztof Prucnal
Krzysztof Prucnal
2017-07-26T11:10:55+0000
Next Reviews